GO BACK
    TO MENU
    TROUWFOTOGRAAF HILVERSUM

    Trouwfotograaf Tom Cornelissen constateerde al vroeg dat hij het gelukkigst is met een camera in zijn hand, overal en altijd fotograferend. Hij voelt zich als een vis in het water als bruidsfotograaf in de bruisende, sociale omgeving van een bruiloft. Met zijn meer dan twee meter lichaamslengte steekt zijn camera altijd boven die van anderen uit en ontgaat hem geen moment van jullie huwelijk.

    trouwfotograaf Hilversum

    Ik geniet van de verschillende emoties, de tranen van geluk, en het vangen van de bijzondere, echte momenten die een huwelijksdag zo speciaal maken.

    Leuk om jullie te ontmoeten!

    Wat leuk dat jullie mijn website hebben gevonden, wat ik nog leuker vind is het ontmoeten van nieuwe mensen en het onderdeel uit mogen maken van de mooiste ervaring van hun leven als trouwfotograaf.

    Ongeposeerde bruidsparen, echte emoties, frisse en spontane bruidsfotografie dat is waar ik van hou. Elk huwelijk is weer totaal anders, spannend en uniek. Ik hou van het onverwachte, het lezen van mensen, op zoek naar het subtiele gebaar dat veel betekenis draagt. Die momenten wil ik vastleggen op zo’n mooi mogelijke manier. Mijn trouwfotografie herken je door het zachte licht, rustige composities en gedempte kleuren.

    Als jullie gaan trouwen in 2019/2020 in Hilversum of ergens anders in Nederland en daar buiten, neem dan contact op. Met alle liefde leg ik jullie leven en verhaal vast als jullie trouwfotograaf.

    Bruidsfotograaf Hilversum

    To The Moon Weddings 10 out of 10 reviews